Neem eens een kijkje op de site Afterpaywinkels.net om erachter te komen welke winkels en winkelketens er tegenwoordig allemaal van Afterpay gebruik maken. Voor klanten en webshoppers is de Afterpay betaalmethode een comfortabele manier van betalen omdat je gewoon de goederen die je wilt bestellen achteraf kunt betalen zodra je weer geld op de rekening hebt. Winkels als Blokker, Bart Smit en allerhande schoenen- en kledingwinkels maken gebruik van het Afterpaysysteem om hun goederen voor een breder publiek toegankelijk te kunnen maken. Mensen die nagenoeg blut zijn of op geld wachten kunnen online tijdens het bestellen de Afterpay methode aanklikken om gebruik te maken van deze veilige en betrouwbare wijze van betaling. Vele mensen zijn jou inmiddels voorgegaan in het betalen met het klantvriendelijke Afterpay.

Bekijk het aantal winkels dat met Afterpay werkt online

Typ bijvoorbeeld in de balk bij Google overzicht Afterpay winkels in om de sites te ontdekken die de betalingswijze Afterpay accepteren van consumenten en klanten. De site www.afterpaywinkels.net geeft de beschikbare winkels overzichtelijk en ingedeeld in categoriën weer. Dankzij Afterpay kun je die naaldhakken of die sneakers gewoon bestellen die je daarnet op het spoor bent gekomen tijdens het surfen op het internet. Ideaal voor iedereen die bepaalde artikelen nodig hebben of zelfs snel iets willen bestellen terwijl de bankrekening leeg is. Zolang je binnen veertien dagen met Afterpay betaalt, hou je jezelf aan de voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan door je aan te sluiten op Afterpay.

Voor veel consumenten is de keuze makkelijk gemaakt. Het biedt een wat meer vertrouwde omgeving dankzij het betaalsysteem. Je betaald pas wanneer je het daadwerkelijk wilt houden.