Perfecte bruidsschoenen

Niet alleen assepoester vindt haar droomschoenen, trouwschoenen zijn zo mooi en leuk om te kopen, je zou er eigenlijk meer moeten hebben. Alle schoenen en tassenfans dromen weg bij het zien van Kant, Glitters en hoge hakken. En Glitters zijn helemaal hot. heb je wel eens een vrouw zien lopen met glitterpumps aan? Bij elke voetstap reflecteren de schoenen in het licht, waardoor ze aan de onderkant telkens kort oplichten. Dus ga niet alleen voor een trouwring die schittert, maar ook voor een trouwschoen die Glittert. Fonkelende schoenen in goud,zilver en glitters maken ook de outfits van moeders en andere vrouwelijke gasten glansrijk af.

Else is het jonge hippe bruidsschoenenlabel van Elsa colored shoes. Wij zijn helemaal verliefd op deze satijnen schoen, ook omdat ze zo gemakkelijk ingekleurd kunnen worden. Met deze bruidsschoenen stap je super gelukkig in het huwelijksbootje. Welke smaak je ook hebt, in deze collectie vind je het perfecte paar: Van eenvoudig en laag toto glinstering en hoog. Rainbow couture staat voor klasse, glans en een simpele pasvorm. High heels die niet alleen adembenemend mooi zijn, maar ook uitblinken in draag comfort.

In de meeste bruidsmodezaken vindt je wel een mooie collectie bruidsschoenen van diverse merken. maar vaak kan je ook in een gewone winkel je trouwschoenen kopen, en zeker als je niet van kleur afhankelijk bent. Een hippe knalroze pump met blokhak, wat super stoer staat onder je witte bruidsjurk, is in bijna iedere schoenenzaak te vinden, zo ook in rood, paars, groen blauw en noem maar op. Wil je nog echt een traditionele bruidsschoenen, dan kan je beter naar de gespecialiseerde zaken gaan. natuurlijk hoort bij de perfectie outfit ook een mooi bruidstasje, probeer dit aan te passen in de kleur van je trouwschoenen. Heb je nu net een te gekke trouwschoen gezien, maar je vind hem net iets te saai, NO PROBLEM, tegenwoordig kan je op diverse plaatsen op internet zeer leuke schoenclips kopen in de meest uiteenlopende kleuren.

 

Tips voor je bruidsschoenen

Loop je nooit op hoge hakke? Dan is je bruiloft misschien niet de beste dag om dat ineens wel te doen. Kies voor een hakhoogte waar jij je wel prettig bij voelt.

Houd rekening met jullie trouwlocatie. Naaldhakken en kinderkopjes zijn geen goede combinatie.

Trakteer jezlef op een pedicure. Als je dan je schoenen uittrekt, zien je voeten er goed uit.

Neem schoenen die je mooi vindt. Er is zoveel keus dat je zeker schoenen vindt die stijlvol ĂŠn comfortabel zijn.

Loop je schoenen van tevoren in, dan verklein je de kans op blaren. Heb je toch last? Neem blaren pleisters mee, of verruil je schoenen voor comfortabele slippers, gypjes of ballerina’s

 

Benamingen van schoenen

Ankle boots: een paar jaar geleden stonden deze schoenen nog bekend onder de naam enkel laarsjes, ze hebben vaak een hak.

Kitten Heel: schoen met een korte naaldhak die zich kenmerkt door een sublieme kromming.

Mary Janes: schoenen met ronde neuzen en een riempje dat van links naar rechts over de wreef van je schoen loopt.

Peeptoe: pumps met een kleine opening in de neus. Hier steekt de grote teen uit.

Soft Bliss: Zo wordt een deel van de rainbow club collectie genoemd, vanwege het zachte foam aan de binnenzijde.

T-Bar: Pumps met een riempje waar een bandje aan vast zit, dat over de wreef naar de neus van de schoen loopt.

Wedges: Zo worden schoenen met een sleehak ook wel genoemd.