De Apple Watch is een smartwatch, die sinds april 2015 verkrijgbaar is. De Apple Watch werkt met apps en bevat allerlei sensoren, waarmee je bijvoorbeeld je hartslag en stappen kunt meten. Sinds de Apple Watch beschikbaar is gekomen, is watchOS 2 uitgebracht, een nieuwe versie van het besturingssysteem, die diverse nieuwe mogelijkheden toevoegt, zoals native apps, Vlaamse Siri en meer.

De horloge is natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar wat nou als je de functies kunt inbouwen in je eigen lichaam? Human microchipping wat zijn nou the benefits and downsides?

Vanaf de start is de Apple Watch goed aangeslagen en worden de functionaliteiten van het horloge met de dag groter. Het horloge werd geïntroduceerd als een gadget waarbij al snel duidelijk wordt dat de Apple Watch niet zomaar een accesoire is, maar een geheel nieuw product.

De Apple Watch is namelijk uniek in zijn soort en kent vele mogelijkheden. Voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid van het horloge en de verschillende bandjes die aan de horloge te bevestigen zijn, maakt de gebruikerservaring uniek.

Apple Watch: Sport Watch en Edition

De Apple Watch bestaat uit drie verschillende collecties: Sport, Watch en Edition. Elke collectie is van een ander materiaal gemaakt, maar technisch gezien zijn ze identiek. Je hoeft dus niet te kiezen voor een bepaalde hoeveelheid opslag. Wel kun je je Apple Watch met allerlei horlogebandjes aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Apple Watch uitvoeringen

Er zijn meerdere uitvoeringen van de Apple Watch verkrijgbaar. Je zult dus een keuze moeten maken uit de volgende opties: – Materiaal: aluminium, staal of goud.

– Formaat: 38mm of 42mm?

– Horlogebandjes: 18 verschillende bandjes

Apple Watch materialen

De Apple Watch is in drie verschillende materialen verkrijgbaar, elk met een verschillend prijsniveau. Bij elk materiaal kun je kiezen uit twee kleuren:

– Sportmodel van aluminium, in lichtgrijs en spacegrijs

– Standaardmodel van staal, in licht of donker metaal

– Luxe model, in geelgoud of rosé 18-karaat goud

Apple Watch functies

De Apple Watch heeft allerlei functies tot zijn beschikking waar de belangrijkste de revue laten passeren.

– Notificaties ontvangen, bijvoorbeeld waarschuwingen voor afspraken;

– Datum en tijd opvragen, zoals bij een normaal horloge;

– Wekkerfunctie; – Gezondheidstracker, voor het vastleggen van zaken rond ziekte en stress;

– Activiteiten/sporttracker, om te kijken of je genoeg beweegt

– Afstandsbediening voor apparaten in huis, zoals lampen bedienen;

– Informatieschermpje voor weerbericht, aandelen en aportuitslagen.