De identiteit van een organisatie bepaalt vaak de eerste indruk van een klant. Er wordt door organisaties veel geïnvesteerd in communicatie zowel online als offline.

Offline communicatie houdt echter niet op bij een mooie brochure, een aantrekkelijke uitstraling van het pand en een schone, goed beletterde auto. Hoe onderscheid je jezelf in de huidige markt nog van de concurrentie?
Diverse medewerkers zoals front-office, gastvrouw en -heren en chauffeurs zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een representatieve uitstraling hoort daar uiteraard bij.

Daarnaast zorgt bedrijfskleding er aan bij dat uw organisatie een eigen identiteit heeft. Bedrijfskleding wordt daarom juist gedragen tijdens het uitoefenen van diverse werkzaamheden. Dit zal bijdragen aan een professionele en betrouwbare uitstraling.

Representatieve uitstraling

Elk bedrijf is trots op zijn uitstraling en wenst dat correct naar buiten uit te dragen. Uw medewerkers kunnen uw bedrijf natuurlijk nog beter vertegenwoordigen wanneer uw representatieve bedrijfskleding ook nog eens goed herkenbaar is en zo ontworpen is dat het naadloos uitstraalt wat u wenst te bereiken.

Er verzorgd uitzien of een representatieve uitstraling hebben, hangt van vele factoren af zoals uitstraling, stijl, en kwaliteit. Bij voorkeur wordt zakelijke bedrijfskleding geproduceerd van duurzame stoffen, een goede snit en dient van een mooie kwaliteit te zijn. Uw organisatie eist namelijk dat uw medewerkers over een langere tijd er nog steeds verzorgd en representatief uitziet.

Werkkleding

Naast een representatieve uitstraling is bedrijfskleding ook werkkleding. Werkkleding is een verzamelnaam voor alle kleren die ervoor zorgen dat mensen veiliger of gemakkelijker kunnen werken.

Deze kleding kan door de overheid verplicht worden gesteld Sommige bedrijfskleding bevordert de veiligheid op de werkplek doordat de kleding het lichaam beschermt tegen verwondingen en letsels. Wanneer dit het geval is, spreken we over veiligheidskleding.

Voor veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kunt u bij diverse levererancies terecht. Een doordachte kledinglijn helpt mee aan het opbouwen van een positief imago van uw bedrijf in de markt. Uiteraard voldoet het personeel aan uw eisen, maar met de juiste gepersonaliseerde bedrijfskleding is het totaalbeeld in één keer zakelijker, professioneler en vooral verzorgd en herkenbaar.

De bedrukte werkkleding zal vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid aanzienlijk zal toenemen. Het is dus een goede zet om uw werknemers te voorzien van bedrijfskleding. De veiligheid neemt toe en er wordt optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf. Het hangt van de soort werkkleding af of we de bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfsgegevens door middel van bedrukken of borduren.