Tips voor de bruid haar lingerie

Bij een prachtige bruidsjurk hoort ook mooie lingerie. Het vinden van goed, comfortabel zittende en mooie lingerie is niet altijd even makkelijk. Maar het is erg belangrijk om de juiste lingerie te dragen bij jou soort trouwjurk.

Heb je een bruidsjurk van een soepel vallende stof, dan is het niet verstandig voor naden en baleinen in de lingerie te kiezen. Dit gaat namelijk door schijnen. Bij witte lingerie moet je er zeker van zijn dat het wit niet door de stof van je bruidsjurk heen schijnt. Als dit wel het geval is, kun je beter kiezen voor lingerie in huidskleur. Je kunt het beste je trouwjurk passen met de lingerie die je draagt op je trouwdag. Zo zie en voel je meteen of alles goed en gemakkelijk zit. Als je voor een strapless bruidsjurk kiest, dan kan je het beste voor een torselet kiezen, dit zit veel prettiger als een strapless bh.

Heb je een grote cupmaat, laat je dan goed informeren bij de keuze van je bruidsjurk, een lage rug of strapless jurk kan vaak lastig zijn Kies beter voor een v-hals, of one shoulder jurk.Kies ook altijd voor een bustier of body.
Omdat een bustier of body goed aansluit en je figuur mooi laten uitkomen. Heb je een strakke jurk is zowieso een bustier of body aan te raden. Het dragen van een body kent wel nadeel, dat is het bezoek van het toilet.

 

Naadloos

Draag je een panty of kousen? let er dan op dat je voor naadloze varianten kiest. Je voorkomt hiermee niet alleen een lelijk effect onder je jurk, maar ook een knellend gevoel. Hetzelfde geldt voor het uitzoeken van bruidslingerie. Heb je een trouwjurk met een gladde stof, dan moeten je BH en slip zo naadloos mogelijk zijn.

De meeste bruidsmodezaken hebben ook bruidslingerie in hun assortiment. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het passen van je bruidsjurk ook goed passende lingerie kan passen.
Goed passende lingerie is een must voor iedere bruid.