De bruid en sieraden

Wil je als bruid nog een beetje extra schitteren, dan bieden fonkelende sieraden uitkomst. Maar waarom zou je alleen kiezen voor sieraden in je oor, om je nek of aan je pols. De bruidsdesigners laten zien dat ze in je haar of op je jurk ook net zo mooi zijn. Met een stralens accessoire leg je het accent op jouw pluspunten. Bruidssieraden zijn de finishing touch! De een kiest voor een “subtiele look” en de ander voor “bling bling”. Nadat je je bruidsjurk hebt gekocht, is het tijd voor de sieraden. Maar welke sieraden passen nu bij jouw bruidskleding.

Halsketting

Kies je voor een halsketting, dan is het wel van belangrijk om te weten welke het beste past bij de halslijn van je jurk en het soort bruidsjurk dat je draagt. Een collier van parels of zirkonia’s past prima bij een strapless jurk. Bij een v hals, of een hartvorm decolleté, kies je juist voor een fijner kettinkje met een hangertje. Draag je een eenvoudige jurk dan passen daar heel goed opvallende sieraden bij, maar is je jurk zelf al druk en glamoureus, kies dan voor bescheiden sieraden.

Oorbellen

Dit zelfde geld ook weer voor de oorbellen, kies geen opvallende oorbellen als je al een opvallende ketting draagt.
Kies dan voor subtiele kleine oorknopjes in parel of strass, of enkele goud of zilver. Kies je ervoor om geen halssieraad te dragen, dan kunnen opvallende oorbellen weer een mooie aanvulling zijn.

Haarsieraden

Haarsieraden zijn een trend en dan niet alleen de diadeem, maar grote bloemen en andere applicaties zoals veren zijn hot. Ook zijn deze grote bloemapplicaties van stof te verkrijgen als hals sieraad