Bruidtaarten van traditioneel tot over the top

Bruidsparen kiezen steeds meer voor mooie gekleurde bruidstaarten. Maar the wedding cakecups zijn helemaal trendy.Vindt je een bruidstaart te veel of te duur, ga dan echt voor deze cupcakes, ze zijn trendy leuk lekker, en zelfs nog makkelijk zelf te maken. Deze bruidstaartjes zijn in Amerika al een hele tijd, maar steeds meer bakkers en patisserien in Nederland maken de leukste weddingcups. Ga je toch voor de traditionele bruidstaart deze kan door de vakman ook geheel naar smaak kleur en thema gemaakt worden. De bruidstaart is helemaal weer hot, en zijn in de meest uiteenlopende modellen en kleuren te maken.

Tijd voor taart

Vroeger was het de taak van de bruid om de taart aan te snijden, maar tegenwoordig mogen jullie dit samen doen. Daarna geven jullie elkaar, op hetzelfde moment traditioneel de eerste hap. Het is een populaire traditie om de bovenste laag van de bruidstaart in te vriezen en op jullie eerste trouwdag op te eten.
Het snoepbuffet

Steeds meer zie je dat de bruidstaart een mooi plekje krijgt op een prachtig gedecoreerde tafel. Buiten de bruidstaart staan daar nog veel meer lekkernijen zoals lollies, spekjes, nougat, wat je maar wil aan jou de keus. de gasten kunnen zo behalve van de taart de hele avond van alle lekkernijen genieten.