Tips voor de bruiloft decoratie

Als je plannen gaat maken over het stylen van de trouwlocaties waar jullie huwelijksdag gevierd zal worden, is het belangrijk om allereerst te bedenken hoe je de huwelijksdag wil vieren. Ga je voor groots en chique, klein, intiem en of romantisch of wil je heel uitbundig en apart. Weet je welke trouwlocatie het gaat worden? begin dan te denken aan de styling van je bruiloft.

Het begin

Waar start jullie huwelijksdag. Is dat het ouderlijk huis van één van jullie, of je eigen huis? Het is leuk natuurlijk hartstikke leuk om de entree van het huis te versieren, b.v. de voordeur. Je kunt denken aan slingers van bloemen of bogen van ballonnen , of een mooie bloemenkrans aan de voordeur. Ook werken met mooie brede linten geeft een heel feestelijk gevoel. Let wel op dat de linten kleurvast zijn, want een bui regen kan je hele voordeur verknallen. Ook kan je een mooie ereboog maken van ballonnen of van papieren bloemen. Er zijn ook bedrijven die deze bogen kant en klaar aanbieden.

 

Het stadhuis en of de kerk

Naast bloemstukken op het altaar of spreektafel is het ook een mooi idee om de banken in de kerk of de stoelen in het stadhuis te versieren met grote strikken, linten, pompoenen, potjes met bloemen, bedenk dat je dit ook heel makkelijk zelf kan maken, beneden laten we wat foto’s zien. Het geeft je trouwlocatie een zeer feestelijke en glamour uitstraling. Ook is het zeer mooi voor de trouwreportage, deze prachtige beelden zullen niet alleen jullie gasten niet vergeten, maar de foto’s zullen later het bewijs leveren. Mochten jullie al een kleuren thema voor jullie bruiloft hebben, dan pas je deze kleuren gewoon hierop aan. Of je nu een bruid bent met een rode, roze of witte trouwjurk, decoraties zijn overal op aan te passen.

Verder kan je je decoraties en kleuren overal toepassen. Denk aan je feestlocatie, waar je leuke ballontoefjes op de tafels kan plaatsen. Je kan door enkele vrienden of familieleden vragen om de versiering van de trouwlocatie mee te nemen naar de feestlocatie, waar je ze dan weer op de stoelen kan hangen. Er zijn vele thema’s te bedenken voor je bruiloft zoals rock & roll, caribbean, vintage, eco, glamourstijl, en dan in alle kleurcombinatie die er mogelijk zijn.
Veel wordt gekozen voor wit, of in combinatie met zwart. Maar ook roze, blauw en groen zijn favoriete kleuren.
En voor degene die lekker los willen gaan denk dan eens aan paars, oranje of rood.

Natuurlijk kan je deze kleuren ook in je bruidskleding terug laten komen. Denk hierbij aan je sieraden, je trouwschoenen in een mooie opvallende kleur, of de stropdas en kousen van de bruidegom. Kortom DURF een beetje te experimenteren. Het trouwvervoer als je een witte bruidsauto hebt, kunnen er alle kleuren van bloemen of lint bij combineren.

Trends

Leuk en relatief goedkoop is de trend pom poms en lampionnen van papier. Hiermee zorg je in een handomdraai een fantastische sfeer op je trouwlocatie. Ze zijn in allerlei kleuren en formaten verkrijgbaar. Diy ofwel doe het zelf huwelijksdecoraties zijn leuk om te maken en kunnen je ook veel geld besparen. Neem eens een kijkje bij lampionstore.nl