Ben je opzoek naar een specifieke variant buisverlichting? Dan kan het nog een aardige zoektocht zijn om deze te vinden. Ben je op zoek naar een buislamp die geschikt is voor zware industrieën? Dan heb je de luiste lamp nu gevonden. ATEX buislampen zijn dan de soorten lampen die je zoekt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij de lengte, dikte, het formaat en het soort licht van elkaar verschilt. Zo zal er vast en zeker een lamp tussen zitten die aansluit bij jouw wensen.

Waarom een buislamp?

Buisverlichting is ideaal te gebruiken in verschillende locaties. Dankzij de unieke eigenschappen biedt deze soort verlichting veel voordeel in specifieke situaties. Dit robuuste armatuur kan goed tegen een stootje en is speciaal innovatief ontworpen om TL lampen te vervangen. Buis verlichting is erg laagt in energieverbruik en gewicht. Hij verbruikt dus vrijwel geen energie en is daarnaast ook onderhoudsarm. Wanneer je de buislamp aanzet, start deze erg snel op. Je hoeft dus niet een X aantal seconde of misschien zelfs minuten te wachten tot de lamp opstart. Kortom: de buisverlichting en buislampen leveren erg veel voordeel op en zijn dus zeker een goede investering.

Verschillende varianten buisverlichtingbuisverlichting

Buislampen en buisverlichting zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten en varianten. Neem bijvoorbeeld Buisverlichting 6035, deze lamp is geschikt voor Ex ruimtes zoals gas en stof en andere ruimtes die explosieveilige verlichting eisen. Weer een andere variant is de Buislamp 6039. Deze lamp wordt vaak gebruikt in ruimtes waar veel machines staan. De buisverlichting 6149 ATEX en IECEx lamp daarentegen wordt vaak gebruikt om de machines te verlichten. Loopt een machine vast of is er een gek geluid waarvan je niet precies weet waar dit vandaan komt? Dan kun je met behulp van deze buislamp de machine verlichten.