Voor de klanten die nog twijfelen of de whitestrips geschikt voor hun gebit zijn, hebben wij sinds kort een proefpakket samengesteld. Dit is een apart product in de webwinkel speciaal voor de twijfelaars. Een veel gehoorde klacht over de bleekstrips is dat ze niet goed blijven zitten op het gebit, de strips glijden eraf of plakken niet goed.

Bestel een Proefpakket Crest Whitestrips

Ga naar de website en kijk bij het product wat jij graag zou willen proberen, kies dan ipv een halve kuur een proefpakket. Dit is uiteraard tegen een gereduceerd tarief. Het proefpakket bevat vier zakjes met 8 strips voor boven en onder. Hiermee kan je 4 dagen je tanden bleken, als je na deze vier dagen al resultaat hebt geboekt dan is het zeker aan te raden om een halve kuur te bestellen. Hiermee zal je de kuur kunnen voortzetten.

Heb je na vier dagen nog geen resultaat geboekt, dan kan het zijn dat je gebit een sterkere Crest 3D White product nodig heeft, of je moet kiezen voor een langere kuur. Dan kan je het beste de hele kuur bestellen en kijken of jouw gebit iets langer de tijd nodig heeft voordat het aanslaat.

Gebit reinings routine aanvullen met Crest Tandpasta

Als de resultaten achterblijven, kan je er nog voor kiezen om na je kuur te beginnen met het poetsen van je tanden met de Crest 3D White brilliance tandpasta. Deze is speciaal ontwikkeld voor tijdens het gebruik van de crest whitestrips. De tandpasta zal je glazuur versterken en ervoor zorgen dat je gebit sterker wordt. De Whitestrips kunnen soms zorgen voor wat gevoelige tanden, maar de tandpasta zal dit proberen te voorkomen. Wat mooi meegenomen is dat de tandpasta direct ervoor zorgt dat je tanden witter worden!