U kent ze vast wel, de leuke tuinmeubelen van Fermob. Wanneer u wel eens in Parijs bent geweest – noem een Jardin du Luxembourg – dan staan ze vast en zeker nog goed bij u op het netvlies. Deze Franse design tuinmeubelen worden gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Wie ze in huis haalt (of beter: in uw tuin) die kies voor exclusiviteit. We leggen u uit waarom.

Bestendig materiaal

De Franse design tuinmeubelen van het merk Fermob worden gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Door het bestendige materiaal zijn de meubelen ongevoelig voor weersomstandigheden zoals regen, wind en kou. Vindt u het vervelend om het terras iedere keer te moeten opruimen wanneer de weersvoorspellingen slecht zijn. Geen probleem met Fermob: u kunt de meubelen met een gerust hart het gehele jaar buiten laten staan. Wanneer het zonnetje om de hoek komt kijken kunt u dus meteen weer plaatsnemen op uw terras zonder daarvoor eerst de schuur in te moeten.

Kleurrijke tuinmeubelen

Fermob tuinmeubelen onderscheiden zich door hun vrolijke verschillende kleuren. Het merk houdt duidelijk rekening met felle vrolijke kleuren die goed passen binnen zomerse sferen. Het is een extra reden om vrolijk de zomer tegemoet te gaan op jouw eigen terras. Het combineren van verschillende kleuren kan een idee zijn. Maar u kunt er uiteraard ook gewoon voor kiezen om alle tuinmeubelen op elkaar af te stemmen met dezelfde kleur. Bekijk de bovenstaande foto voor een indruk van een aantal kleuren.

Idyllische stijl

De stijl van Fermob is kenmerkend. De tuinmeubelen hebben een veelal idyllische stijl. Ze kunnen door een breed publiek worden gebruikt. Wie van design houdt, doet er zeker niet verkeerd aan om te kiezen voor een strakke meubelen van Fermod. Tegelijkertijd zijn de meubelen favoriet bij mensen die van knus, gezellig en romantiek houden. Vooral de felle kleuren zorgen ervoor dat Fermob meubelen landelijk ogen maar tegelijkertijd eigentijds en modern. Naast het uiterlijk van de stoelen en tafels en het bestendige materiaal dat wordt gebruikt, staan de meubelstukken bekend om voldoende comfort. Uiteindelijk wilt u natuurlijk ook lekker kunnen zitten in uw stoel!