Als je nou van extreme sporten houdt, bezig bent met een training of een andere vrijetijdsbesteding en elk moment op de camera wilt vastleggen, is de Denver ACT 8030W actiecamera beslist iets voor jou. Natuurlijk wordt er naar kwaliteit en prijs gekeken, maar voor de specificaties die deze camera biedt, doet die er ook niet onder. Zeker als je een camera wilt met een klein beetje goeie uitrusting voor die ene vakantie of reis, is de Denver ACT 8030W een goede keus.

Denver ACT 8030W Review

De camera is heel goed verpakt en helemaal waterdicht. De meegeleverde waterdichte behuizing maakt onderwateropnamen mogelijk tot een diepte van 45 meter. Het materiaal van de camera is relatief goedkoper, maar voelt heel licht en solide aan. Deze materialen zijn duidelijk op een goede manier geassembleerd evenals de accessoires van het product. De camera wordt met extra attributen geleverd. Met deze geweldige actiecamera die een ingebouwde microfoon heeft, kun je eveneens HD- video (tot 1080p) maken waar je ook bent. Daarvoor moet je dan wel zelf een HD- video kaart aanschaffen.

De video heeft functies voor slow motion en kun je eenvoudig een foto maken. Wat de videokwaliteit betreft, is deze camera heel erg indrukwekkend. Met de 170 graden lens van hoge kwaliteit bereik je hetzelfde. Het neemt op in 1920×1080 in maximaal 60 FPS voor vloeiende, gedetailleerde opnames en dit kan met de helft worden vertraagd om een ​​nog steeds zijdezacht slow-motion-effect te bereiken. Je kan ook opnemen in 1280×720 bij 120FPS.  Met 1280×720 bij 120FPS kan je de video vier keer vertragen om een ​​ultra slow motion-effect te bereiken.

Kenmerken

In termen van de werkelijke kwaliteit van de opname, is de camera geweldig. Afbeeldingen zijn heel erg scherp, maar in sommige donkere situaties wordt het beeld merkbaar zachter. Kleuren zijn een geweldig punt van deze camera, ze zijn ongelooflijk nauwkeurig. Contrast is ook erg goed en intens. De videokwaliteit is in veel situaties vergelijkbaar met overige camera’s. Ongestoord video opnames doen kun je met de Denver ACT 8030W ook. Hij komt mee met een scala aan accesoires die heel handig zijn en komt met 2 zelfklevende pads, 1 helmmontage, 1 IR-afstandsbediening, 1 zuignap voor gebruik op dashboards of ski’s enz., 1 stuur/ paalbevestiging, waterdichte behuizing en een extra bevestiging.

De camera heeft eveneens wifimogelijkheid en voorzien van een 2-inch LCD scherm die een geweldige aanvulling is voor het vinden van geweldige compositie voor opnames. Hij is met zijn uitrusting makkelijk te bedienen en zijn de instellingen makkelijk te veranderen, dankzij de bevredigende vingergevoeligheid van de knoppen. De Denver ACT 8030W wordt ook geleverd met een IR-afstandsbediening en kun je op afstand opnames maken. Dit komt in het formaat van een polsband.

Voordelen van de Denver ACT 8030W

Je hebt enkele eigenschappen kunnen waarnemen over de Denver ACT 8030W. Hiermee ben je dan vast nieuwsgierig geworden naar wat deze camera allemaal nog meer te bieden heeft. Om jou een nog breder beeld te geven over het product, zullen wij enkele voor- en nadelen voor jou op een rijtje zetten, te beginnen met de voordelen:

  • Gebruikersgemak: de camera voldoet met zijn huidige kenmerken aan jouw verwachtingen. De Denver ACT 8030W is heel erg gebruiksvriendelijk, komt met een handleiding en is ook door kinderen te gebruiken. Deze camera is tevens overal te bevestigen.
  • Batterij: de batterij is verwisselbaar.
  • Prijs: voor een camera die goede prestaties levert, is de prijs heel goed. Je geeft weliswaar weinig uit voor goede resultaten.
  • Beeldkwaliteit: je krijgt een scherpbeeld; heeft HD kwaliteit
  • Accesoires: deze krijg je met de camera mee; hoef je niet extra aan te schaffen
  • Waterbestendig: de camera is geheel waterproof.

Nadelen van de Denver ACT 8030W

Om je koop dus definitief te maken, heb je niet alleen voordelen, maar ook nadelen. Dit maakt het koopproces makkelijker, alvorens je een dfinitief besluit zal nemen. Enkele nadelen van deze camera zijn:

  • Batterij: alhoewel is aangegeven dat de batterij verwisselbaar is, komt deze niet met een oplader. De batterij blijft ongeveer een half uur maar tijdens opnamen. Je zal dus altijd een reserve batterij bij de hand moeten hebben.
  • Geluid: het geluid in de waterdichte case klint hol en onder water alleen ruis.
  • Condensvorming: de lens krijgt al gauw condensvorming, ook al is er aangegeven dat deze camera waterproof is
  • Beeld: wat het beeld betreft is er geen beeldstabilisatie; soms kan je onder water zelf geen helder beeld ontvangen. Na ongeveer 10 minuten dampt de behuizing waarna het beeld wazig wordt.

Denver ACT 8030W kopen?

Met de handige uitrusting en specificaties zal kopen geen probleem zijn. Zoals elke camera enkele voor- en nadelen heeft, is de prijs/ kwaliteitsverhouding, heel goed te noemen. Als je kwaliteitsopname wilt, voor een redelijke prijs, dan zul je met deze camera zeker niet teleurgesteld zijn!