Heb je ooit aan gedacht om tijdens een vakantie uitstekende momenten vast te leggen met een camera die heel goede video kwaliteit biedt? Dan moet je hieronder even lezen over de GoPro Hero 4!

Op zoek naar een betere manier om surfskills van hoge kwaliteit vast te leggen, creëerde Nick Woodman tijdens een surftrip een 35mm- filmcamera voor de pols. Die geïmproviseerde fotocamera inspireerde hem in 2002 om de GoPro te maken, die vervolgens de video-marktplaats voor actiecamera’s domineerde en de videocamera voor de “selfie” -generatie werd.

Als je eens carrière zou willen maken met filmopnames, dan zou je heel graag een goede videocamera hiervoor willen aanschaffen. De GoPro Hero 4 kun je absoluut als reiscamera gebruiken. GoPro is al jarenlang een merk die camera’s maakt van goede kwaliteit. Door de technologie die steeds aan het veranderen is, is de GoPro Hero 4 ook toegevoegd aan de GoPro lijst die betere kwaliteit biedt dan zijn voorgangers, de GoPro Hero 2 en GoPro Hero 3.

Review over de GoPro Hero 4

Als je geen cameraman bent, is de Hero 4 goed, omdat dit nog steeds het meest gebruiksvriendelijke model is. De technici van GoPro hebben de zijkant van de wifi-knop vervangen door een instelknop, waarmee je snel de instellingen kunt wijzigen in de modus waarin de camera zich op dat moment bevindt.Je kan de H4 inschakelen en met tussenpozen beelden opnemen, gedurende 2 uur en 15 minuten op één batterij.

De GoPro Hero 4 zelf presteert ongeveer zoals je dat zou verwachten. De geluidskwaliteit is goed te noemen en is zelfs zonder zijn behuizing ook waterdicht. Wat de videokwaliteit betreft, geeft de camera een helder beeld. Dus onder water zal dat zeker ook het geval zijn.

De camera’s zijn klein en passen in je zak. Het vinden van ruimte in je tas of bagage zal dus ook geen probleem moeten zijn. De automatische instellingen zijn niet perfect voor elke opname-situatie, maar ze werken verrassend goed in een opmerkelijk breed spectrum aan opnamen.

Zoals bekend, hebben deze toestellen een brede hoek. Ze worden geleverd met de kenmerkende ultragroothoek-fisheye-look. Het is mogelijk om de instellingen naar een smaller perspectief te veranderen. Maar groothoek kan een tweesnijdend zwaard zijn. Het is geweldig voor grote onderwerpen of als je heel dichtbij kunt komen om de foto te nemen. Het kan een geweldige meeslepende look creëren die vooral geschikt is voor actiefoto’s.

Voordelen

Natuurlijk zal je nieuwsgierig zijn naar dit product, na de review gelezen te hebben. Om een beter beeld te geven over de  GoPro Hero 4, zullen wij je vast wel enkele voor- en nadelen geven over deze camera.

  • Opbouw: De camera is zoals eerder aangegeven klein, niet zwaar en past in je zak. Je kunt hem zonder moeite overal meenemen.
  • Gebruikersvriendelijk: De handige knoppen en instellingen maakt dat je de camera makkelijk kan gebruiken
  • Beeld: Beeldkwaliteit is heel goed.
  • Waterbestendig: De camera is waterdicht tot een diepte van 10 meter en beschikt over een dual microfoon.

Nadelen

Elk product heeft behalve voordelen, natuurlijk ook nadelen. Om je nieuwsgierigheid op te wekken, hebben wij enkele nadelen voor jou kunnen opsommen.

  • Scherm: Beschikt niet over een schermpje; het komt er op neer dat je op gevoel zal moeten werken
  • Geluid: Geluidskwaliteit is minder; onder water is er namelijk veel geruis
  • Wifi verbinding met de pc is traag

Conclusie over de GoPro Hero 4

In de recentie hebben wij enkele kenmerken opgesomd, alsook enkele voor-en nadelen. Hierdoor heb je nu een beeld kunnen vormen wat deze camera jou allemaal te bieden heeft. De Go Pro Hero 4 is klein en dus handig om overal mee te nemen en gezien de vele voordelen dus een echte aanrader om herinneringen mee vast te leggen. Als je herinneringen wilt vastleggen of de camera gewoon nodig heb voor het werk en je wilt kwaliteit voor een redelijk budget, dan is deze camera, gezien de vele voordelen, best een aanrader.