Tegenwoordig zijn de glazen van meeste telefoons van glas. Voorheen toen de touchscreen zijn intrede deed waren er voornamelijk plastic glazen. Deze gingen echter ook een stuk minder snel kapot. Anno 2016 verdienen iPhone repair centers ontzettend veel geld met het maken van defecte schermen en dergelijke. Het glazen scherm is erg fijn, maar toch heeft het ook zeker zijn nadelen. Een groot nadeel hiervan is dat het zo breekbaar is. Als het eenmaal kapot is, kan het ook glassplinters in je hand gaan vormen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaar dat het ook tijdig gerepareerd moet worden mits het glas kapot is. Hier zitten echter wel hoge kosten aan verbonden waarvoor je zelf liever niet op wilt draven als je iPhone kapot is.

iPhone verzekeren

iPhone verzekeren!

Je kunt je iPhone namelijk verzekeren. Het is een hele uitkomst om je telefoon te verzekeren want niemand zit namelijk te wachten op een schermreparatie van over de honderd euro. Het is een hoop geld waar je ook andere leuke dingen van kan doen. Door een iPhone te verzekeren ben je verzekerd voor wat jij wilt. Je kunt je namelijk ook laten verzekeren voor diefstal of waterschade van de mobiel. Hoe meer je verzekerd wilt zijn wat betreft deze iPhone, hoe hoger de premie.

Wat verzeker je en wat kost het nou?

De premie hang natuurlijk af van een heleboel aspecten. Bijvoorbeeld van wat je verzekert en wat niet. De meeste mensen verzekeren hun iPhone voor waterschade en glasschade. Dit zijn namelijk de meest voorkomende dingen die met een iPhone gebeuren. De premie hoeft helemaal niet hoog te zijn. Het hangt ook af van welk toestel van de iPhone je verzekerd. Een nieuwer toestel heeft natuurlijk ook een hogere premie dan een ouder toestel. Een iPhone 7 verzekeren is wel iets duurder in de premie, maar vaak betaal je nog geen €10 euro voor het volledig verzekeren van een iPhone. Het is dus een stuk fijner dat je maandelijks een lage premie betaald. Het is een stuk fijner om te betalen in plaats van een reparatie van je iPhone eenmalig.

Waar kun je je iPhone laten verzekeren?

Er zijn veel plekken waar dit mogelijk. Er zijn veel fysieke winkels waarbij je van een aankoop van een nieuw toestel een verzekering af kunt sluiten. Dit doen ook veel mensen, maar dit is toch een stuk duurder dan bijvoorbeeld het online afsluiten van een iPhone verzekering. Vandaar dat ook de meeste mensen toch liever hiervoor kiezen. Het is gewoon een stuk goedkoper en dit zorgt ervoor dat je toch een vrij lage premie opbouwt.