Wanneer eind van mei het vakantiegeld op je rekening wordt gestort doen veel mensen daar een grote uitgave mee waar ze anders niet aan toe komen. In veel gevallen is dat een nieuwe auto. Die auto kan helemaal nieuw bij de dealer worden gekocht, of tweedehands op de kop worden getikt. Hoe dan ook; voor jou is de auto nieuw.  Zo krijgt je vakantiegeld een leuke bestemming waar je weer voor jaren mee vooruit kan.

Je nieuwe auto voorzien van accessoires

Zo’n nieuwe auto is natuurlijk nog redelijk basic. Hij ziet eruit zoals de fabriek hem aflevert, of zoals de vorige eigenaar hem achterliet. En dat zal niet jouw stijl zijn. Jij wil je auto gaan gebruiken voor jouw eigen specifieke doeleinden. Je wil er waarschijnlijk lange ritten mee gaan maken, alleen of met je familie of vrienden. Is die nieuwe auto daar al helemaal op voorbereid? Aan het comfort is waarschijnlijk al wel gedacht, maar is de auto ook klaar voor jouw mobiele telefoon; dat is een heel persoonlijk accessoire wat je zelf nog zal mogen toevoegen.

Maak een veilig begin met Brodit

Jouw mobiele telefoon op een verantwoorde manier met je meenemen doe je met een auto-telefoonhouder van Brodit. Dat is de ultieme manier om geen afbreuk te doen aan het design van jouw auto, en om een meerwaarde te geven aan je mobiele telefoon. Zo’n Brodit auto telefoonhouder is namelijk niet een clipje wat je op je luchtrooster hangt. Het is ook geen lompe zuignap die je op je voorruit plakt. Een Brodit Proclip monteer je muurvast in je dashboard op een manier waarop je een boordcomputer toevoegt aan je nieuwe auto. We spreken over het toppunt van veiligheid, en omdat de telefoonhouder is ontworpen voor jouw type mobiele telefoon wordt ook het design van je mobieltje geaccentueerd. Mooi Hè. Brodit.

Jouw auto is onze drive

De economische toestand mag dan nog wat minder zijn, er is toch één branche die altijd blijft groeien; de autohandel. Auto’s zullen altijd op de weg zijn, en het worden er eigenlijk ook steeds meer. Op steeds jongere leeftijd behalen automobilisten hun rijbewijs waarna ze natuurlijk heerlijk de weg op willen in hun eigen auto. Die auto mag tweedehands of gloednieuw zijn, zelf gekocht of geleased door de baas; iedere dag komen er weer meer auto’s bij in ons land. Aan die auto’s is enorm veel werk besteed. Eerst door het designteam van de producent, en later door de fabriek waar de auto is gebouwd en afgewerkt. Je weet gewoon heel zeker dat je een stuk vakwerk voor je hebt staan waar goed over is nagedacht. Wij van Brodit denken ook aan jouw auto; wanneer wij onze producten ontwerpen kijken we heel goed naar het uiterlijk van jouw auto.

Jouw auto opnieuw op de tekentafel

Wij ontwerpen bij Brodit namelijk auto telefoonhouders. En niet zomaar de bekende zuignappen die je overal op de voorruit van auto’s ziet zitten, maar echt mooie telefoonhouders. We nemen daarvoor het ontwerp van jouw automerk en type en gaan ermee aan de slag. Wij willen namelijk dat de auto telefoonhouder die in jouw auto zit perfect past bij de auto zelf. Zo heb je geen verstorend onderdeel op je dashboard zitten; jouw auto is helemaal af wanneer er een Brodit Proclip in zit gemonteerd. Jouw mobiele telefoon krijgt een praktische plek op je dashboard, daar waar je telefoon wel binnen handbereik hangt, maar dan op een veilige en verantwoorde manier.

De montage van jouw Brodit Proclip

Een Brodit Proclip wordt zonder schroeven in jouw dashboard bevestigd. We maken namelijk gebruik van de naden in je dashboard. Met een tool die wij meeleveren kan jij daar heel eenvoudig je mobiele telefoonhouder in bevestigen, en de bedrading voor het opladen van jouw mobieltje kan je keurig wegwerken achter je dashboard. Zo heeft Brodit als het ware telefonie in de auto opnieuw uitgevonden.

Klik hier voor een uitstekende dealer.