Op zoek naar een mooie eettafel? Dan zal het onderhand wel duidelijk zijn dat het aanbod ongelofelijk groot is! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat de keuze erg lastig lijkt. Echter heb je wel eens gekeken naar stoeren houten tafels met metalen onderstel? Dat is namelijk een geheel ander verhaal. Want in iedere woning komt deze tafel tot zijn recht. Het is echt designwerk met een schitterend resultaat. Wij gaan je vertellen wat de voordelen zijn en waarom deze houten eettafel met stalen onderstel niet over het hoofd gezien mag worden.

 

Houten tafel met stalen frame

Hout wordt al heel lang gebruikt voor het maken van eettafels. Tegenwoordig mag daar ook wel iets extra’s aam zitten en dat is gelukt. Want een stalen frame is het antwoord hierop. De charme van hout en de warme sfeer die hiervan afkomt wordt gemengd met de strakke uitstraling van het stalen onderstel. Super modern dus en daardoor in ieder huis te plaatsen. Het is geen tafel die enkel in een bepaalde stijl geplaatst kan worden. Want door deze neutrale samenstelling kan ook jij hem gebruiken.

De voordelen van een houten eettafel met stalen onderstel

Echter wat zijn nu de voordelen van zo’n houten tafel met stalen frame? Daar zijn we allemaal nieuwsgierig naar en daarom zetten we ze hier op een rij.

Puur design

Design kan een ruimte zoveel geven. Misschien heb je zelf al het een en ander in jouw woonkamer staan. Ook een stoeren houten tafel met metalen onderstel zorgt hiervoor. Want door goed na te denken over het ontwerp van deze tafels is design overal terug te vinden. De warme gloed van hout blijft zoals altijd aanwezig. Terwijl het stalen frame zorgt voor een nieuw strak element in de eetkamer.

Authentiek

Kijk maar eens om je heen. Hoeveel houten eettafels met stalen onderstel heb je er al gezien? Dat klopt! Zoveel zijn er nog niet. Daarnaast wordt iedere houten tafel met stalen frame met zorg gemaakt. Ze zijn uniek waardoor je ze nooit door heel Nederland zult tegenkomen.

Staat goed in iedere woning

Zoals vroeger de houten tafels in iedere woning te vinden was, zo zien we dat nog altijd. Eigenlijk is er niet heel veel veranderd op het design na. Want die is juist een stuk strakker geworden. Ook het soort hout is in al die jaren fors uitgebreid. Hierdoor kan je zowel voor lichte houtsoorten als donkere kiezen. Niets is gek genoeg wanneer het om de kleur van hout gaat. Een grote verandering tegenover vroeger is wel het stalen onderframe. Echter ook dat heeft zijn voordelen. Het ziet strak uit in iedere woning, neemt weinig ruimte in beslag en is ook nog eens super stevig en gemakkelijk in onderhoud. De keuze voor een houten eettafel met stalen onderstel kan dus om heel veel redenen genomen worden.