Een fotoboek maken hoeft tegenwoordig niet meer offline. Je hoeft niet meer te knippen en te plakken. Het kan namelijk allemaal ook gewoon online. Hoe makkelijk is het om online je fotoalbum samen te stellen en dit vervolgens digitaal te verzenden. Met een druk op de knop heb jij je gepersonaliseerde fotoboek doorgestuurd naar de drukker. Wil je wel liever offline aan je fotoboek werken? Dan kan dat uiteraard ook met alle software die tegenwoordig beschikbaar is. Ben je opzoek naar inspiratie voor het samenstellen van een fotoboek? Lees dan vooral even verder voor de tips.

Speciale gelegenheid

In de meeste gevallen wordt een fotoboek opgesteld voor een special gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je trouwdag of de geboorte van je zoon of dochter. Je lievelingsmomenten vastleggen in een fotoalbum is een van de leukste bezigheden. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen hoeveel foto’s je aan een fotoalbum wilt toevoegen. Naast dat het leuk is om een fotoboek voor jezelf samen te stellen is het ook een bijzonder en uniek cadeau. Denk aan het verassen van je vrienden. Er is dus eigenlijk altijd wel een moment voor het creëren van een fotoboek. Ook een vakantiealbum maken is erg populair. Vereeuwig je mooiste vakantiekiekjes. Daarnaast kan je uiteraard nog veel meer met je foto’s dan alleen een fotoboek. Denk hierbij ook aan wanddecoratie. Hoe mooi is een foto op een groot canvasdoek? Een foto van bijvoorbeeld je kinderen of dat plekje met een hele speciale herinnering. Je kan het je zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Daarnaast kan je ook je boek inrichten met verschillende thema’s.

Gepersonaliseerd

Het leuke aan het samenstellen van zo’n album is dat je erin kan voegen wat jezelf wilt. Je kan foto’s bewerken met verschillende teksten, andere afbeeldingen en kleine plaatjes. Plaats leuke en grappige opmerkingen bij je herinneringen, dat maakt je boek nog persoonlijker. Elk moment waarop je het boek dan openslaat wordt je weer meegenomen terug in de tijd. Gepersonaliseerde fotoboeken zijn erg geliefd bij studentenverenigingen voor bijvoorbeeld het samenstellen van het jaarboek.

Het samenstellen van je eigen gepersonaliseerde fotoboek kan je makkelijk online doen. Volg de handleiding en het samenstellen kan beginnen. Wil je meer informatie over hoe de software precies werkt als je wel offline wilt werken of hoe je online in de applicatie komt? Neem dan hier een kijkje naar wat alle mogelijkheden zijn voor het maken van jouw fotoboek.

fotoboek