Albert Heijn is al jarenlang een begrip in de Nederlandse samenleving. Een ieder is wel eens in de Albert Heijn gestapt. Hun kook magazine is eveneens ook erg populair en wordt door velen trouw gelezen. Het kook magazine Allerhande introduceert binnenkort een maaltijdbox waarin er wekelijks ingrediënten voor 3 maaltijden in zitten. Met zo een maaltijd box heb je in 30 minuten een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel gezet. De maaltijd box is vooral voor de werkende gezinnen een uitkomst, want je hoeft niet meer na te denken wat je vandaag gaat koken. Door de variatie en gezonde producten kunt u elke dag een gevarieerd dagmenu op tafel zetten die snel en gemakkelijk klaar gemaakt is. Recepten zijn makkelijk te bekijken online en er staan wel zo een 14.000 recepten in het receptendatabase van Albert Heijn.

Albert Heijn

Het is nu al ruim 20 jaar geleden dat de eerste online bestelling van Albert Heijn gedaan werd. Het was in het jaar 1994 en als we even terugblikken dan zien we dat vandaag de dag boodschappen bij de AH in bijna heel Nederland thuis bezorgd kunnen worden. Het online shoppen is niet alleen handig, maar ook nog super gemakkelijk en met een online assortiment van 27.000 producten is er ruime keus. Het wordt alleen maar makkelijker met de maaltijd box, want naast de boodschappen kun je ook nog in een handomdraai iets lekkers koken. De maaltijd box wordt thuisbezorgd en bevat de juiste ingrediënten in het juiste hoeveelheid voor 3 super lekkere recepten. Je kunt de box bestellen in 2 maten, je hebt een box voor 2 personen en een box voor 4 personen.

De box wordt steeds populairder in Nederland. Waar Hellofresh eerst het grootste marktaandeel had, neemt nu ook Allerhande een steeds grotere positie in. Met name door de vele klanten dat de Albert Heijn al heeft is de marketing makkelijk in te zetten voor het bedrijf.