Het privé leasen van een auto wordt steeds populairder in Nederland. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want je hebt erg veel voordelen bij een private lease. Maar wat zijn nu precies deze voordelen? Je hebt een mooie nieuwe auto tot je beschikking en daarbij hoef je hier de eerste jaren niet naar om te kijken. Deze auto kan direct gereden worden, zonder dat je eerst een leuke spaarcent moet hebben om deze volledig aan te schaffen. Wanneer u besluit om een lease contract af te sluiten is het ineens mogelijk om die mooie Audi van Bynco.com te gaan rijden waar u eerder over droomde. Het enige wat u nog moet doen is het maandelijkse afgesproken bedrag betalen en u kunt deze auto zo lang rijden als u wilt. Daarnaast hoeft u verder geen onderhoudskosten en extra kosten meer te betalen. U betaalt het vastgestelde maandbedrag en meer niet. Daarnaast is het ook mogelijk om direct uw auto te kopen bij Bynco. Dit is net zo makkelijk als het leasen van een auto bij een leasemaatschappij. Er zitten namelijk ook wat nadelen aan het leasen van een auto. Tuurlijk is het lekker makkelijk en lijkt het goedkoop om een auto te leasen. En u rijdt altijd een nieuwe auto. Maar zoals Johan Cruijff ooit zei, elk voordeel heeft zijn nadeel.

Een belangrijk nadeel van het leasen van je auto is dat het een financiële verplichting is.

Bij het kopen van een auto op Bynco.com is deze volledig eigendom van u. U kunt deze verkopen op het moment dat u klaar bent met deze auto of het model. Wanneer het financieel lastig wordt is het natuurlijk vervelend om een auto te moeten verkopen, en u zult deze auto van Bynco ook zeker missen. Maar aan de andere kant bent u een kostenpost kwijt. Wanneer u een auto heeft geleased is het niet eenvoudig om een kostenpost kwijt te raken. Ga daarom nooit zomaar een lease contract tekenen, en denk hier goed doordacht over na. Neem de tijd en bekijk alle voor- en nadelen van deze overeenkomst. Daarnaast is het goed om eens bij andere leasemaatschappijen te kijken en te kijken naar hun voorwaarden. Wanneer je verwacht dat dit wel eens te duur voor u kan worden, doe het dan niet. Wanneer u niet aan de financiële voorwaarden kunt voldoen is het als een blok aan uw been. Ga in het laatste geval voor een auto van Bynco.com. Deze kunt u de eerste 2 weken proberen zonder extra bijkomende kosten. Binnen deze 2 weken proefrijden kunt u beslissen of dit de auto is die u zoekt.

Denk na bij aanschaf van de auto hoeveel kilometers u denkt te rijden over aankomend jaar.

Dit is namelijk afhankelijk bij het bepalen van de leaseprijs. Het is niet makkelijk om dit in te schatten en daardoor een gevaar. Het kan zijn dat u tegen hoge kosten aanloopt. Deze kosten maakt u niet bij het kopen van een auto bij Bynco.

Er worden met een leasecontract geen schadevrije jaren opgebouwd.

Dit komt doordat de auto niet officieel uw eigendom is. Wanneer u zelf een auto aanschaft op Bynco.com bouwt u deze schadevrije jaren wel op.

Voor mijzelf persoonlijk zitten er te veel nadelen aan private lease. Persoonlijk zou ik eerder kiezen voor een auto van Bynco op Bynco.com.