PVC vloeren vormen een betaalbaar alternatef voor een nieuwe vloer. Niet alleen is een PVC vloer voordeliger, tegenwoordig is een PVC vloer ook zeer sterk, duurzaam en vrij makkelijk te onderhouden. Maar wist ook dat PVC vloeren ideaal geschikt zijn bij om hun geluiddempende werking? De stille vloeren van PVC zijn daarom uitermate geschikt voor grote ruimtes.

PVC en vloerverwarming  

Wilt u geen extra dure ondervloer aanschaffen? En wilt u uw vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken? Ook met vloerverwarming is PVC een ideale vloer en biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een optimale warmtegeleiding, u heeft geen radiator en ondervloer meer nodig en kunt de vloerverwarming direct als hoofdverwarming gebruiken.
PVC vloer in keuken of badkamer

En ook in de keuken, de badkamer of in het toilet zijn PVC vloeren een uitermate geschikt.

Zo heeft u bij lekkage geen waterschade en zijn de vloeren waterbestendig en zijn eenvoudig zelf te leggen.

 Voorkom klassen

Om een PVC vloer zo lang mogelijk mooi te houden is het handig om onder banken, tafelsen stoelen viltjes te plaatsen. Dit voorkomt krassen op de vloer tijdens het verplaatsen van de meubels.

Ook is het belangrijk om de onderhoudsadviezen op te volgen voor uw specifieke vloer. Dit kan per merk verschillen. Daarnaast is een deurmat al het halve werk voor het schoon houden van de vloer aangezien hier vaak het vuil binnenkomt.

Daarnaast zijn PVC vloeren zeer eenvoudig te leggen, geeft het minimale contactgeluiden, is de structuur voelbaar,  is een PVC vloer zeer slijtvast en zeer hygiënisch.

PVC vloeren zelf leggen

PVC vloeren kunnen zowel zelf gelegd worden als door het bedrijf waar u het aanschaft. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer meer informatie? Lees dan hier voor meer informatie over de voordelen van PVC vloeren.