De spanning stijgt dit jaar weer bij Games of Thrones. Deze uitermate populaire serie is momenteel een van de meest bekeken serie aller tijden. Ook breken ze de ene record na de andere record. Ze halen alle prijzen binnen die er valt te winnen op gebied van media. Vorige week kwamen er ook cijfers naar buiten dat het een van de meest gedownloade serie is. Kortom aandacht te kort komt deze serie niet. Ook seizoen 7 is weer een ware finale. Alles zal bij elkaar komen om de strijd aan te gaan voor de belangrijkste troon.

Wat zijn de verwachtingen

Er wordt vooraf elke seizoen volop gespeculeerd over wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren. Seizoen 7 belooft weer een hele spannende periode te worden waarbij de muur in het Noorde een belangrijk onderdeel van het verhaal word. John Snow is er verantwoordelijk voor om het te beschermen maar heeft hier te weinig mankracht voor aangezien het leger Armin of the dead veel groter is.

Daarnaast word er ook gestreden om de troon. Daenerys Targaryen heeft eindelijk Westeros bereikt met haar drie draken die haast onsterfelijk lijken. Ze gaat met haar draken en leger het gevecht aan met Koningin Cersei Lannister. De vraag word in Seizoen 7 of ze wel het gevecht aan kan met de drie Draken die een hele leger kan vermoorden?

Zal er in seizoen 7 nog verrassingen komen? Games of Thrones staat bekend om zijn verrassingen waar ineens een van de hoofdpersonen plotseling werd vermoord. Gaan de Starks zusjes nog iets voor elkaar krijgen. Ze blijven voorlopig nog op de achtergrond maar hebben behoorlijk wat goed te maken vanwege de moord op hun vader, moeder en broer.

Na seizoen 7 komt nog de laatste seizoen waarin alles aan het einde komt. Wij zijn reuze benieuwd wat het einde gaat inhouden. Zal het eeuwig winter worden of krijgen wij een nieuwe leider te zien op de troon. Gaan we een nieuwe verrassing tegen komen die we van te voren niet hebben zien aankomen. Ongetwijfeld zullen wij een aantal hoofdpersonen zien verdwijnen, want niet alles hoofdpersonen kunnen in de rol blijven.

Eigenlijk mag je niks meer missen van Seizoen 7. Gelukkig kun je met uitzending gemist alles wat je gemist hebt weer terug kijken.