Wanneer jij achter het stuur van je auto stapt heb je doorgaans ook je mobiele telefoon bij je. Dat is een logische zaak, want jij bent natuurlijk dag en nacht bereikbaar, en je mobiele telefoon is een heel belangrijk onderdeel van die bereikbaarheid. Want de tijd dat jij je mobiele telefoon uitsluitend gebruikte om te bellen en te sms-en ligt al lang achter ons. Sinds de opkomst van de smartphone is een mobieltje zoveel meer dan een telefoon alleen. We gebruiken onze mobiele telefoon uiteraard nog steeds om mee te bellen, maar daarnaast is onze mobiele telefoon de vervanger van een computer geworden.

Waar zou je zijn zonder smartphone

Voor veel mensen is hun smartphone al meerdere malen hun redding geweest. En nee, dan bedoelen we niet alleen dat je er een levensreddend telefoontje mee hebt kunnen plegen; wie is er nou nooit verdwaald en er met behulp van de maps-app op een mobiele telefoon weer uitgekomen? Het mag duidelijk zijn; je smartphone is behalve telefoon ook je persoonlijke navigatie, boordcomputer en fotocamera,

Jouw smartphone verdient de ereplaats

Je zal je smartphone in de auto dan ook altijd binnen handbereik willen hebben. Op je dashboard, daar waar je hem niet uit het oog kan verliezen. Jouw persoonlijke boordcomputer is immers veel te belangrijk om in je broekzak te belanden. Om jouw smartphone de beste plek te geven is er Brodit. Dankzij de Brodit Proclip zit jouw mobiele telefoon altijd stevig verankerd in je auto, en dankzij de customized telefoonhouder zit jouw telefoon muurvast verankerd in jouw Brodit telefoonhouder. Jij hebt optimale veiligheid, en je smartphone ook.

Laat je niet afleiden in het verkeer

De moderne auto’s zijn zodanig uitgerust dat ze zo veilig mogelijk zijn. Je voelt je omringd door airbags, en de techniek staat voor niets; veel auto’s parkeren al automatisch in en houden uit zichzelf afstand op de weg. Toch gebeuren er nog met grote regelmaat ongelukken op de weg, waar automobilisten, voetgangers en fietsers het slachtoffer zijn. Dit komt dus niet door de veiligheid van je auto, de waarheid ligt ergens anders; veel ongelukken in het verkeer gebeuren doordat weggebruikers worden afgeleid in het verkeer door hun smartphone.

Wanneer veiligheid boven alles gaat.

Je kent zelf ook wel het verschijnsel; je rijdt op de snelweg of midden in een woonwijk en je mobiele telefoon geeft een geluid als teken dat een van je vrienden jou een berichtje heeft gestuurd of iets op sociale media heeft gedeeld. Automatisch kijk je even op je beeldscherm omdat je niets wil missen van wat er gebeurt, en juist op zo’n moment breng je het verkeer en jezelf in gevaar. Eén moment van onoplettendheid kan helaas al genoeg zijn om een ernstig verkeersongeval te veroorzaken.
Het is mede om die reden dat er steeds meer innovatie gaande is op het gebied van mobiele telefonie en veiligheid in je auto.

Brodit, als je veiligheid je lief is

Je rijdt al een heel stuk veiliger wanneer je mobiele telefoon op een goede stevige plek in je auto zit verankerd, op een plek waar jij niet wordt afgeleid door je mobieltje onder het rijden. Je mobiele telefoon kan daarnaast ook niet losraken onder het rijden dus jouw persoonlijke veiligheid in je auto komt ook niet in het geding. Een mobiele telefoonhouder van Brodit is dus veiliger, maar daarnaast ook mooier dan andere telefoonhouders. En zo is iedereen gelukkig.

Voor de klantenservice, bekijk dan de www.klantenservicebond.nl voor meer informatie over bellen.