Steeds meer mensen bezitten een auto. Het autogebruik in ons land neemt dagelijks toe, en het kost de overheid moeite om het wegennetwerk te blijven aanpassen op ons intensieve gebruik ervan. Los van het feit dat meer en meer mensen een auto particulier kopen en rijden komen er steeds meer zakelijke auto’s op de weg. Deze auto’s komen vaak van een lease maatschappij vandaan, en het interieur ervan is bij de auto’s van het hogere segment werkelijk schitterend. Luxe voor rekening van de baas, wie wil dat nou niet? Het is iets waar automobilisten die particulier in hun auto rijden alleen maar met jaloezie naar kunnen kijken.

Luxe voor iedereen

Zakelijke auto’s zijn doorgaans uitgerust met een heel goede carkit. Immers; wanneer jij voor je bedrijf onderweg bent moet je de hele route goed bereikbaar zijn. Dit is echter iets wat niet alleen wenselijk is voor zakelijke rijders; ook de bestuurders van een particulier aangekochte auto willen goed bereikbaar zijn. Het is om die reden dat Brodit een mobiele telefoonhouder ontwierp die in iedere auto toe te passen is. Of je nou in een executive leasewagen rondrijdt, of in een standaard personenauto; iedereen heeft recht op veiligheid en comfort wanneer het gaat om het meenemen van je mobiele telefoon.

Betaalbare luxe

Brodit heeft de pasklare oplossing voor iedere automobilist die zijn of haar mobiele telefoon wil meenemen in de auto zonder in te doen op het gebied van veiligheid en comfort. Met de Brodit Pro Clip ben jij verzekerd van een perfecte oplossing voor jouw mobieltje op je dashboard. De Pro Clip wordt verankerd in je dashboard en op die manier als het ware onderdeel van je dashboard. De telefoonhouder is speciaal vormgegeven voor jouw mobiele telefoon en biedt jou daarmee een stuk luxe en comfort. Rijden als een baas, je doet het met je Brodit iPhone 6S houder.

Onderscheid je van de marge

Je kent ze vast wel in je omgeving; die mensen die leven als een grijze muis. Ze willen het liefste zo min mogelijk opvallen, en nemen altijd genoegen met een standaard outfit en standaard gebruiksvoorwerpen. Waarschijnlijk ben jij niet zo, want hé; ieder mens is tenslotte uniek. Jij bent je eigen unieke persoonlijkheid. Zoals jou vind je niet snel een tweede exemplaar.  Het ligt dan ook in jouw persoonlijkheid dat je je graag onderscheidt van de marge; jouw unieke persoonlijkheid straalt door in wie jij bent, hoe je eruit ziet en wat je met je meeneemt.

Jouw mobiele telefoon is onderdeel van jou

Een van die heel persoonlijke zaken die jij met je meeneemt is je mobiele telefoon. Dat is als het ware een onderdeel van jou. Alle apps die jij belangrijk vindt om bij je te hebben staan op jouw mobiele telefoon geïnstalleerd, net zoals de foto’s van diegenen die jij het liefste om je heen hebt. Je mag wel stellen dat jouw mobiele telefoon net zo uniek is als jij zelf.

Jouw telefoon altijd bij je

Het spreekt dan ook voor zich dat jij je mobiele telefoon altijd bij je hebt, waar je ook bent en waar je ook naar toe gaat. Jouw telefoon heeft zijn vaste plekje; in een hoesje wanneer je onderweg bent, en in een autotelefoonhouder wanneer je onderweg bent. En waarom zou je onderweg wel genoegen nemen met confectie wanneer er Brodit is? Brodit biedt voor jou de unieke oplossing om je mobieltje mee te nemen. Met een Pro Clip die is afgestemd op het design van jouw auto, en een telefoonhouder die is afgestemd op het design van jouw mobiele telefoon. En dat alles met een veiligheid waar geen ander merk telefoonhouder aan kan tippen. Onderscheid je van de marge, met Brodit.