Tips voor de kleding van jullie gasten

Als je dacht dat alleen jij er geweldig uit moet zien hooo!! Vooral de vrouwelijke gasten pakken graag uit voor een bruiloft outfit. Ben je uitgenodigd voor een bruiloft en op zoek naar een outfit die perfect bij deze bijzondere gelegenheid past?

Waar vind je avondjurken en feestelijke kleding

Bij Be First Galaboetiek in Almere vind je cocktail en avondjurken in alle kleuren en maten. Ook voor de bruidsmeiden en moeder van de bruid!

Bij Dreamdresses in Arnhem vind je duizenden jurken voor de gasten! Of je gasten nou peipjong zijn of ouder, hier vind je alles op het gebied van feestelijke kleding. Ook voor de bruidsmeiden, en speciale kleding voor de moeder van de bruid.

Leurink mode in Borne heeft onder andere een uitgebreide collectie voor bruidsmoders. Bijzondere avondkleding, feestelijke pakjes, jurkjes. Voor elk type bruiloftgast een geslaagde outfit.

Bij Santerello in Breda vindt je een hele etage gelegenheidskleding, avondjurken, en kleding voor de moeder van de bruid.

 

De moeder van de bruid

De moeder van de bruid schitterd natuurlijk de hele dag naast de bruid, en vooral voor haar is de kleding dan ook erg belangrijk. Misschien is het wel verstandig dat jij als bruid samen met je moeder gaat shoppen, of misschien heeft jou bruidsmodezaak ook wel een afdeling gelegenheidskleding, waar je moeder zeker zal slagen.

De avondkleding van Sonia Peda is perfect voor de moeder van de bruid,modieuze elegante creaties.

Een ander geweldig merk voor de moeder van de bruid is Veromia, stijlvol en chic.

De Dresscode

Wat dragen we ook al weer bij de formele dresscode? Speciaal voor de lady’s hier alles op een rijtje gezet.

White tie

Het meest formele kledingvoorschrift een lange galajurk met een smaakvol laag decolletĂŠ en handschoenen over de ellebogen.

Black tie

Hier draag je een elegante lange of half lange jurk, handschoenen niet verplicht, en een bescheiden decolletĂŠ.

Cocktail

Bij deze dresscode mag je een vlotte korte feestlijke jurk dragen, opvallende sieraden, en blitse schoenen.

Tenue de Ville

Dit kledingvoorschrift betekend letterlijk stadskleding. Hierbij kun je een jurk tot op de knie dragen, maar ook een mooi mantelpakje. Panty’s zijn wel een must!