Goed gekleed op de mooiste dag van je leven

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Voor de bruid betekent dat een prachtige bruidsjurk. Die zijn er gelukkig in talloze stijlen: van heel uitbundig tot wat ingetogener.Wit en pasteltinten zijn de meest populaire kleuren in bruidskleding. Ook de sluier is weer helemaal in voor de romantische bruid. Mini en broekpakken zijn helemaal uit. De bruid mag weer romantisch zijn. . In Barcelone zijn de modeontwerpers al volop op de rode loper geweest om hun nieuwste collecties te showen. De trend voor 2014 is veel kanten draperingen laag over laag, hoge halslijnen en open ruglijnen. Maar vooral romantiek. De sluier en sleep vol applicaties van pareltjes en strass, het kan niet genoeg zijn. Ook willen designers zich graag laten inspireren door de glamour van weleer. Voor de bruidscollecties van 2014 zijn dat vooral the roaring twenties.

De trouwjurk

De indruk van de jurk in 2014 is echt een succes, het jaar van de droomjurk! Met magische rugdecolletĂŠs, prachtige kant en retro glamoer. Centuren gekleurd met glitters of met strikjes: Ceinturen zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar, perfect want in 2014 wordt de taille op allerlei creatieve manieren benadrukt.

 

Bruidsschoenen

Een erg belangrijk aspect bij je trouwjurk zijn de trouwschoenen, denk niet van niemand ziet mijn schoenen onder mijn jurk, bekijk maar eens wat foto’s van bruiden. Zorg dat je een goede hakmaat kiest waar je de hele dag op kan staan. Loop je schoenen van te voren uit. En neem altijd reserve schoenen mee. Durf te experimenteren met kleuren.

Bruidslingerie

Onder de jurk hoort mooie bruidslingerie. De lingerie is erg belangrijk onder je trouwjurk. Het zorgt voor de juiste perfectie van je hele trouwoutfit.