Leuke tips om een bruiloft net een tikkie meer flair te geven

Als jullie van jullie bruiloft een echt dansfeest willen maken, bespaar dan zeker niet op jullie band of DJ, want deze zorgt er mee voor of jullie feest staat of valt!

Vertrouw op het nemen van jullie foto’s en video niet op de goodwill van “Ome jan ” dit loopt altijd mis !!! Zorg voor een professionele fotograaf en cameraman. Je trouwt uiteindelijk maar 1 keer, en het zou zonde zijn als je dan met onscherpe foto’s blijft zitten of een film die nooit afgewerkt wordt!

 

Denk ook eens aan wat randanimatie voor de kinderen. (Springkasteel, clown…enz)

Al eens gedacht om van jullie trouwfeest een themafeest in kleur te maken, zie de leuke voorbeelden op onze site.

Een “vrijgezellen-koppel” verkiezing heeft ook altijd succes! Vergeet ook geen klein geschenkje te voorzien.

Het wegwerpen van het bruidsboeket mag dan al vreselijk traditioneel zijn, het is en blijft een leuke gebeurtenis van het avondfeest.

De indeling van jullie tafels kan ook op een ludieke wijze worden ingekleed. Je kan bijvoorbeeld de tafels indelen volgens jullie lievelings muziek/films.
Jullie avondgasten kunnen dan bijvoorbeeld bij het binnenkomen ook een filmticket krijgen met daarop de film/muziek van hun aangewezen tafel. De DJ of band kan dan helpen met de tafels mee af te roepen terwijl hij de filmmuziek speelt van die tafel die aan beurt is!

Wat ook altijd succes heeft is het leggen van wegwerp camera’s op de tafels.

Bedenk als geschenkje voor de ouders eens iets anders dan bloemen. Bijvoorbeeld een leuke fotokader van de kinderen, uiteindelijk verlaten jullie het ouderlijk nest en dat doet de ouders altijd een beetje pijn…dit helpt misschien de liefdespijn een beetje te verzachten 🙂

Een live muziek tijdens het eten/receptie en feest valt ook altijd in de smaak.

Om jullie vrienden van de vrijgezellen avond de wind uit de zeilen te nemen,kunnen jullie bijvoorbeeld ipv een naamkaartje een bezwarend foto(tje) op de tafel achter laten.

Een babbelbox is ook altijd een HIT (korte reactie van jullie gasten op video, hoe later op de avond hoe beter!!!!). Vraag aan jullie cameraman of hij hiervoor eventueel een 1/2uurtje wil uittrekken.

Last but not least. Zorg voor een origineel gastenboek, en zorg daarbij dat een familielid (zus of broer) dit gastenboek een beetje promoot, zodat jullie gasten het zeker niet vergeten te tekenen.