Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van het trouwpak?

In één woord alles! Of je nu voor klassiek, eigenzinnig of juist een mix van beide gaat. Niet voor niets droegen DJ Sunnery James, Justin Timberlake en Matthew Mcconaughey een smoking op hun bruiloft: Dit formele en tegelijkertijd stijlvolle pak is namelijk weer helemaal trendy. Én sexy en sophisticated. Wil jijzelf ook wel in zo’n smoking en wil je je klassieke outfit een modern accent geven? Focus je dan vooral op de accessoires. Combineer je pak bijvoorbeeld met een paar modieuze schoenen.

kleuren

Grijs is nog één van de meest populaire kleuren voor een trouwpak: tijdloos, elegant én heel goed te combineren met andere kleuren. Maar voor een smeer spannende look, kun je er ook voor kiezen om juist in verschillende grijstinten gekleed te gaan. Bijvoorbeeld een lichtgrijs pak, met een donkergrijs overhemd, en een nog lichtere plastron of vlinderstrik, denk erom laat je sokken mee matchen. Je schoenen en riem mogen best zwart zijn.

Hoeden

Van de klassieke cilinder tot aan de casual Trilby. De hoed maakt zijn comeback in de mode en lijkt ook onder bruidegom een steeds populairder accessoire. Zie jij zo’n stijlvol hoofddeksel ook wel ziten?

Vaak neemt de bruidegom zijn moeder mee, maar tegenwoordig gaat de bruid zelf mee om de trouwoutfit van de bruidegom uit te zoeken. Zij weet zelf namelijk het beste wat bij haar jurk past.