Niet iedere vergadertafel zorgt voor een succesvolle vergadering. Er zijn talloze factoren die invloed hebben op het succes hiervan. Een te grote vergadertafel zal zorgen dat men elkaar moeilijk kan verstaan. Een te kleine vergadertafel zorgt er juist weer voor dat iedereen te dicht op elkaar zit.

Een mooie vergadertafel geeft uw vergaderruimte direct een zakelijke en luxe uitstraling. Vergadertafels zijn uitermate geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Vergadertafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren als kersen, walnoot, eiken en Toscaans noten.

Doordat het blad van vergadertafels vaak gemaakt zijn van melamine (houtlook) is deze krasvast, antispiegelend is gemakkelijk schoon te maken. Door deze eigenschappen zijn de tafels uitermate geschikt voor gebruik in uw kantoor en/of vergaderruimte. Een mooie en praktische vergadertafel zorgt voor een productieve, rustige en zakelijke werkomgeving.

Modulaire tafels

Naast de originele vergadertafels, kan je ook kiezen voor een kleinere vergadertafels. Je kunt dan in plaats van de grote vergadertafel kiezen voor een kleine vergadertafel. Hierbij kan er steeds gekozen worden voor verschillende onderstellen. De tafelbladen zijn of rechthoekig of ovaal.

Klaptafels

Klaptafels zijn een uitkomst als de ruimte die je hebt voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. De Klaptafels voor het kantoor, zijn ideaal om in de pauze als kantine tafel te gebruiken, bij vergaderingen nemen ze weer een andere functie in. Je zou hem zelfs als bureau kunnen gebruiken.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen aan een grote tafel mogen best een brede look hebben. Het is tegenwoordig ook helemaal niet gek om voor een moderne bureaustoel te gaan met of zonder wielen. Let er wel op dat het beter is om stoelen met armleuningen te nemen. Je wilt namelijk wel dat mensen tijdens een belangrijk gesprek een goede zithouding hebben. Dit met tegenstelling tot kantine stoelen. Hier moet juist korter op worden gezeten.